Skatecursus

Inlineskateles.nl geeft op verschillende niveau’s skatecursussen (skeelercursussen) aan kinderen en volwassenen in Den Haag en Alphen a/d Rijn. Er wordt op een leuke en leerzame manier les gegeven door een KNSB gecertificeerd skate-instructeur.

Inlineskateles.nl biedt de volgende cursussen/clinics aan:

De cursussen worden gegeven in Den Haag en Alphen a/d Rijn. In Den Haag wordt de cursus gegeven op het Parkeerdak tegenover Laan van Poot 18 of in het Zuiderpark. In Alphen a/d Rijn wordt de cursus gegeven op het Parkeerterrein ARC, Olympiaweg 6.

Tijdens elke cursus/clinics is volledige bescherming verplicht d.w.z. pols-, elleboog- en kniebeschermers inclusief helm. Heb je deze niet dan zijn er 2 mogelijkheden om skates en/of beschermsets bij Inlineskateles.nl te huren:

  • Het huren van skates en/of beschermssets tijdens de les of gehele skatecursus;
  • Het huren van losse skates en/of beschermsets zonder skate-instructeur.

Wij proberen ruim van tevoren de skatecursussen te plannen, zodat je tijd genoeg hebt om je in te schrijven. Je kunt ook kijken op de homepage of bij rubriek cursusdata van Inlineskateles.nl of op onze facebookpagina www.facebook.com/Inlineskatelesnl daar staan alle geplande cursussen en nieuwe cursussen worden aan deze lijst toegevoegd.
Ook als er nog geen datum van een nieuwe cursus bekend is, kan je je inschrijven. Je wordt dan via de mail op de hoogte gehouden.

Klik op de knop 'INSCHRIJVEN' om je in te schrijven voor één van de cursussen.

  © Inlineskateles.nl 2012 • Alle rechten voorbehouden