Skateclinic

InInlineskateles.nl geeft skateclinics op scholen, naschoolse opvang, bedrijfsuitjes, verjaardagspartijtjes, tijdens een vrijgezellenfeest of met een groep vrienden.

Tijdens deze clinic krijg je uitleg over bescherming, een veilige basishouding, gecontroleerd rijden, verschillende remtechnieken, het nemen van bochten en het op de juiste manier nemen van obstakels tijdens het skaten. Heb je speciale wensen, neem dan even contact met mij op dan kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Scholen en naschoolse opvang

Inlineskateles.nl geeft skateclinics op basisscholen, buitenschoolse opvang en scholen voor voortgezet onderwijs. Het is voor kinderen heel belangrijk om te bewegen en lekker buiten te zijn. Op een leuke manier worden diverse technieken aangeleerd. De les wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Verjaardagspartijtjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en diverse particulieren evenementen

Als je iets origineels wilt organiseren voor bv. verjaardagspartijtjes, een groep vrienden, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes e.d. dan kan dat d.m.v. een skateclinic. Op een leuke manier worden diverse technieken aangeleerd. De les wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers.

Datum skateclinic

In overleg maken we een afspraak over de datum, aantal clinics, de tijd en de locatie van de clinics. De kosten van een clinics is in overleg.

Wil je meer informatie of wil je direct een offerte aanvragen neem dan contact op met Inlineskateles.nl:
Telefoon: 06 43 00 33 42
E-mail: info@inlineskateles.nl.

  © Inlineskateles.nl 2012 • Alle rechten voorbehouden